Szick Sándor

5 dolog, amiért érdemes belevágni a network marketingbe.

2017. május 01. - szicksandor

Most lehet, hogy sokan felhúzzák a szemöldöküket, de nekik üzenem nem is csak öt dolog van, amiért érdemes belevágni. De itt most elolvashatják az öt legfontosabbat!

 Sokan dolgoznak az értékesítésben, szűkebb értelemben a network marketingben. Ez egy kicsit más értékesítési modul, mint például az ingatlanközvetítők vagy a biztosítási ügynökök, de ezt részletesebben majd máskor fejtem ki, most maradjunk az eredeti témánál. A sokat ütött és szidott network marketingnél, melynek megítélése nem csak hazánkban, hanem más országokban is, annak a bizonyos állatnak a hátsó fele alatt van.

Gyorsan hozzá is kell tennem, hogy igazságtalanul. Mert ennek az iparágnak, ahogy sok másiknak is, a csalók és haszonlesők kártékony tevékenysége alapozta meg a rossz hírét. Maga a network marketing egy több, mint ötven éve működő, és jól működő, hálózatépítésre is alapuló, értékesítési modell. Világviszonylatban kétszer több bevételt generál, mint Hollywood, és nagyon sok ember ebből épített fel kiválóan működő vállalkozást. De beszéljünk az előnyeiről is. 

main-qimg-e884d585147bafc04e854db3f55e3324.png

 

1. Kis tőke, nagy lehetőség.

Sokan gondolkodnak saját vállakozásban, de a kezdeti befektetés, az a bizonyos tőke, nincs a kezükben, illetve el sem tudják képzelni, hogy az induláshoz szükséges pénzösszeget hogyan teremtsék elő. A network marketing egyik nagy előnye, hogy már nagyon kis összeggel, értsd akár százezer forint alatti tőkével, el tudod indítani a saját vállakozásodat. Tehát nem kell banki kölcsönökben, vagy kétes alakoktól felvett hitelekben gondolkodni, egyszerűen belevághatsz, és csak csinálni kell.

 

2. Karrier, és kiemelkedő kereseti lehetőség.

Ez a vállalkozás nem nézi az iskolázottságot, a nyelvtudást, azt, hogy honnan jöttél, hogy nézel ki, nőnek vagy férfinak születtél, esetleg valamilyen fogyatékossággal élsz. Itt mindenki lehet sikeres! Mindenki elérheti azt a pozíciót, amit eddig nagyon kevesen, a többi meg csak álmodott róla. És akkor belép az átlagon felüli kereset lehetősége is. Itt nem átlagfizetésben kell gondolkodni, határ szinte a csillagos ég.

 

3. Csapatmunka

Itt nem lesznek olyanok, akik keresztbe tesznek neked, mert egy csapatban játszotok. Ha te sikeres vagy ő is az lesz, ha te kiugró eredményt érsz el, neki is jönni fognak az eredmények. Szinte az összes MLM cégre érvényes, hogy kiváló képzési rendszert építettek fel. Itt nincs titkolózás, nincs olyan, hogy nem tudod magad tovább képezni, vagy esetleg valaki nem akarja neked a tudást átadni. Személyes konzultációk, webináriumok, havi tréningek, több ezer fős rendezvények. Csak válogatnod kell, hogy melyikre menj el. De ha okos vagy, és sikereket akarsz elérni, akkor az összesen ott leszel.

 

4. Szabadság

Itt is megkapod azt a szabadságot, amely az értékesítési szakmában annyira vonzó, és egyben veszélyes is. Igazából nincs főnök, nincs számonkérés, abban az ütemben haladsz, amilyen számodtra megfelelő. A siker csak rajtad múlik. De vigyázz, ne kényelmesedj el, mert akkor elbuksz. A szabadság itt egy rugalmas munkaidő beosztást jelent. Ha el kell menni a gyerek farsangi báljára, nem kell szabadságot kivenned, vagy szívességet kérni a főnöktől. Hosszú hétvégére akartok menni? Ez neked akár lehet hétközben is, te osztod be az idődet. Azonban az nagyon fontos, hogy a sikeres értékesítők, akár napi 8-10 órát is ledolgoznak, csak más ritmusban, mint az alkalmazotti státuszban ülők.

 

5. Függetlenség.

A végére hagytam az egész eszenciáját. A fenn felsorolt előnyők mind egy irányba, a függetlenség irányába vezetnek. Nem lesz főnököd, aki háromszor annyi munkát bíz rád, mint amit el tudsz végezni, majd lehülyéz, ha nem oldottad meg a feladatot. Nincs ébresztőóra, ami reggel csörörg, hogy figyelmeztessen, indul a robot, nincs munkaidő, aminek minden perce ólomlábakon vánszorog, és azt veszed észre, hogy már percenként nézed az órádat. Nincs bizonytalanság, hogy kirúgnak, megszűnik, eladják, tönkremegy.

Van viszont önnálóság, szabadság, és az út végén ott vár az anyagi függetlenség.

Amennyiben Te is szeretnél  a világ egyik vezető network marketing cégénél dolgozni, keress meg. Én már nagyon várom, hogy találkozzunk!

 

06312b6fe8ef4da7f7f54cc4e560b5f6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szicksandor.blog.hu/api/trackback/id/tr1412470901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása