Szick Sándor

Személyes konzultáció

2017. november 07. - szicksandor

JELENTKEZÉSÉRT KATTINTS IDE:  http://szicksandor.hu/index.php/kapcsolat/

Régóta az értékesítésben dolgozol, vagy csak most kezdted, de nem jönnek a sikerek? Saját irodád van, de valahol elakadtál vagy elmaradnak a várt eredmények?

Amennyiben úgy érzed, hogy több van benned, de még nem sikerült kihozni azt magadból, vagy egyszerűen csak szeretnél megújulni, akkor keress meg, itt az ideje tudatosabban és eredményesebben építkezned.

A következő lehetőségek állnak rendelkezésedre:

1. Személyes konzultáció

Ha elakadtál és nem tudsz kimászni a gödörből, vagy nehézségeid támadtak, illetve vannak olyan feladatok a munkádban, amikkel nem tudsz megbirkózni, vagy nem találod a megoldást arra, hogy légy egyedibb, több, mint a többiek, akkor a személyes konzultációm pont neked való. Akár néhány alkalom is elég ahhoz, hogy beindítsuk az elakadt gépezetet: átbeszéljük a célokat, a feladatokat, a problémákat és kidolgozzuk a stratégiát.

Ajánlott kezdő vagy már gyakorlott értékesítőknek egyaránt.

Időtartam: összesen 3-4 alkalom, alkalmanként 60 perc, személyesen vagy Skype-on

Heti utánkövetés 4 héten keresztül emailben vagy telefonon (15 perc, előre egyeztetett időpontban)

2. Mentorolás

Tudom, hogy nagyon nehéz folyamatosan a célon tartani a fókuszt. Minden reggel úgy kelni fel, hogy ma is sikeresnek kell lenned, jól kell teljesítened. Mindezért találtam ki ezt a mentor-programot. Neked is jól jönne egy mentor? Egy mentor, akivel rendszeresen át tudod beszélni a feladatokat, aki inspirál, ha nagyon lenn vagy, aki segít a munkafolyamatok és a stratégia kialakításában, aki támogat, hogy végig tudj menni az önmagad által kijelölt úton. Ha igen, jelentkezz a mentor-programra, amellyel garantáltan hamarabb éred el a kitűzött céljaidat!

Ajánlott kezdő vagy már gyakorlott értékesítőknek egyaránt.

Időtartam: heti egy alkalom, alkalmanként 60 vagy 90 perc, személyesen vagy Skype-on

A mentorálást az általad megnevezett és igényelt időn keresztül (akár 6 hónap) folytatjuk.

3. “Halálos iramban”

Természetesen, ha neked nem elég ez a tempó, és te gyilkos iramban akarsz a célod felé száguldani, akkor ez a lehetőség a tiéd. Igényed szerint akár heti több alkalommal is tartunk fél napos (4 órás) elméleti és/vagy gyakorlati konzultációkat, igény szerinti időn keresztül, hogy a legrövidebb idő alatt célba érjünk.

Ajánlott azoknak az értékesítőknek, akik hamar akarnak sikereket elérni.

4. Irodáknak

Speciális lehetőség olyan irodák számra, akik elakadtak a fejlődésben, nem tudnak tovább lépni, és a kitűzött cél távolinak tűnik a számukra, vagy olyan irodáknak, akik szeretnék reorganizálni, újjászervezni működésüket, vagy épp tovább építkezni. Ebben az együttműködési formában átvilágítjuk a céget és működését, melynek során megtaláljuk az elakadási pontokat, és kezeljük azokat, illetőleg kiépítjük az új stratégiát az igényeknek megfelelően.

Ajánlott olyan irodák, vezetők számára, akik nem akarnak középszerűek maradni.

Ezen együttműködési forma idejét és tartalmát közösen, egyedileg állapítjuk meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://szicksandor.blog.hu/api/trackback/id/tr2813200149
süti beállítások módosítása